Vi hjälper dig välja rätt från början

Att hitta den bästa barnförsäkringen är för många en tidskrävande process som ofta leder till att man väljer ett försäkringsbolag på ren chansning i stället för att enkelt kunna jämföra dem. Det var av just denna anledningen Barnförsäkringsguiden.se startades, för att vara en vägledare och göra valet till informerat val i stället för en chansning.

Disclaimer

Barnförsäkringsguiden.se erbjuder inga barnförsäkringar och det går inte att teckna några försäkringar på denna hemsidan. Informationen som anges på denna webbplatsen är tänkt vara ett hjälpmedel för den som behöver teckna en barnförsäkring.

I vissa fall (inte alltid) så får i en ersättning när våra besökare klickar sig vidare till försäkringsförmedlare och tecknar en försäkring. Denna ersättningen är vad som finansierar webbplatsen och innebär att vi kan fortsätta driva tjänsten utan att ta betalt för informationen eller ha annonsering på webbplatsen.

Cookiepolicy

Här kan du läsa om vår Cookiepolicy.

Företagsuppgifter

Barnförsäkringsguiden.se är en del av Traffic Dog AB.

Kamrerarvägen 38

129 30 Hägersten

Org nr: 559167-6530

Hemsida: Traffic-dog.com

Kontakta oss!

Om du har några som helst frågor eller tycker du kanske att något saknas på webbplatsen? Tveka i så fall inte på att höra av dig!

Email: info@traffic-dog.com